Home Wie zijn wij Contact

Onze klanten over ons

Nieuwe eigenaren over het business plaza Bakkeveen

Jannes van den Bos, directeur van pro- aktief services. Wij zijn ontzettend blij met onze plek, het is bovengemiddeld gebouwd met oog voor detail. Bijzondere prettige samenwerking en persoonlijk contact! Droge worst en rollade met de kerst zegt genoeg.

Top van A tot Z.
Jannes van den Bos

 

Benelux Foodingredients bv

Oktober 2012 werden wij de gelukkige eigenaren van een bedrijfspand aan de Houtwal 30 b-5 in Oosterwolde. In de voorgaande zomermaanden waren we er wel eens langs gefietst, en vroegen ons af wat het zou worden, zo'n bijzonder pand in Oosterwolde, met een moderne uitstraling! 

Na een aantal jaren een ruimte van Jan Witteveen van Unit XL in Waskemeer te hebben gehuurd, leek het ons een mooie stap om zelf een ruimte te hebben waardoor we buiten onze leefomgeving om gingen werken en tegelijk een opslag voor onze sportvoeding te hebben. Het pand aan de Houtwal bleek ook een project van Unit XL, en na een aantal bezoeken, hebben we de koop gesloten. Tsja, dan heb je een prachtig pand gekocht, en je denkt dat je er over een maandje in kunt trekken... dat was dus niet het geval. Aangezien wij niet uit de bouwwereld komen, hadden we niet echt een scherp omlijnd idee hoe het nu verder zou moeten. We waren daarom heel blij met het aanbod van Jan Witteveen om deze afbouw op zich te nemen. Dit heeft hij super gedaan. Jan heeft een groot netwerk met vakmensen, hij is organisatorisch sterk, zodat alle vaklieden heel efficient aan het werk konden. Er was praktisch geen week dat er niet werd gewerkt in onze paleisje, en we zagen het met de dag mooier worden. Samen met ons eigen deskundigen en vakmensen, werd er een goed plan uitgestippeld door Jan Witteveen. Hij zorgde goed voor de harde werkers, zorgde voor koffie, tafels en stoelen en op vrijdag voor patat (wat we overigens later hebben overgenomen) wat Jan en ons zeer in dank werd afgenomen door de harde werkers. Met redelijk zachte doch praktische hand heeft Jan alle touwtjes aan elkaar geknoopt en zitten we nu in mei prinsheerlijk in ons eigen pand aan de Houtwal en zien we de bootjes voorbij varen.... Dank zij Unit XL ! 

Jan en Wieke vd Meulen 
Benelux Foodingredients bv 
Fitalong Sportvoeding
Houtwal 30 b-5 Oosterwolde

 

Een aantal foto's van de inrichting:


 


In 2011 heeft Montagna d’Oro de beslissing genomen zich in het pand van Unit XL aan de Houtwal te vestigen en vanuit Heerenveen naar Oosterwolde te verhuizen. We hebben 4 units gekocht met een totaal vloeroppervlak van 1100m2 verdeeld op twee verdiepingen.  Op 28 november 2011 werd feestelijk de eerste paal geslagen. Tijdens de verdere bouw is er regelmatig goed overleg geweest met Jan Witteveen van Unit XL over de werkzaamheden. Na de verdere afbouw, die deels in eigen beheer is uitgevoerd heeft Montagna in juli 2012 het nieuwe pand betrokken.

 

De oppervlakte en de ligging van onze units bieden ons de mogelijkheid de steeds groeiende collectie klassieke Italiaanse automobielen en scooters optimaal te presenteren. Door de transparante uitstraling van het pand de ligging op de hoek van de Houtwal en Hornleger hebben we een prachtige zichtlocatie kunnen realiseren.

 

Op de begane grond bevind zich niet alleen een deel van de showroom, maar ook het kantoor, een volledig ingerichte keuken en een ruime shop met een exclusieve collectie boeken, miniaturen, folders en toebehoren rondom de klassieker. Daarnaast is er een ruime werkruimte waar de auto’s binnenkomen en verder verkoopklaar worden gemaakt. De eerste verdieping is ook deels als showroom voor klassiekers en ook youngtimers in gebruik. Ook hebben we daar een magazijn kunnen realiseren en een aantal optimale stallingplekken voor verhuur.

 

We zijn zeer tevreden met dit pand en kijken terug op een prettige en constructieve samenwerking met Unit XL.

René Goudberg.
Montagna d’Oro
Houtwal 30B-4
8431 EX Oosterwolde


Klik hier voor nog meer foto's... 


Installatie- & servicebedrijf de Haan bv

We hebben vanaf het eerste moment een open en zeer klantvriendelijke omgang met Jan Witteveen. In deze situatie, dat je als koper zoekt naar een passend bedrijfspand, waarderen wij dit zeer. Het meedenken en informeren evenals de nette presentatie van Unit XL & het bezoek aan de vestiging in Waskemeer geeft een goed beeld van de bedrijfsunit die wij wilden kopen.

 

Een bedrijfspand waarin wij al onze ideeën kwijt konden. Wij hebben samen met onze buren, tijdens de koop ook de extra unit aangeschaft en deze direct gedeeld. Aanpassingen in gevels, voorbereidingen voor zonnepanelen en extra dakisolatie kon in goed overleg snel geregeld worden.


In de bouw moet je al veel keuzes maken over veel dingen waar de meeste mensen in hun dagelijks leven niet mee bezig (hoeven) zijn. Hierbij kan Jan een goede steun zijn en heeft goede ideeën en adviezen.


Kortom een prettige & goede samenwerking voor, tijdens en ná de bouw.

Henri Wielaert
Eigenaar Installatie- & servicebedrijf de Haan bv
Hornleger 26b
8431 HL Oosterwolde

 

Hoekstra motoren & exclusive cars

Omschrijving volgt binnenkort, bekijk hier onder alvast een aantal foto's.

 
Volg ons op:
- Twitter
- Facebook