Home Wie zijn wij Contact

BOUWERS voor de ondernemer van nu!

Untitled document

Thuis voelen.

Als ondernemer  wilt u vooruit met uw bedrijf, waar u met hart en ziel voor gaat. Eén van de eisen die u uzelf zult stellen is dat u de mogelijkheid heeft om uw klanten en leveranciers op een prettige manier te kunnen ontvangen. En waar kan dat beter dan in uw eigen representatieve bedrijfspand. Uw bedrijfspand is niet alleen een plek om efficiënt te werken, maar is tevens uw visitekaartje.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons aanbod bestaat uit kantoor,- en bedrijfsruimte, showroom of een combinatie van voorgaande. Ook huren en huurkoop behoort bij ons tot de mogelijkheden. Maar wellicht heeft u eigen grond waarop u graag een pand wilt realiseren. Ook voor het ontwikkelen van deze plannen of een creatieve woon/werk oplossing kunt u bij ons terecht. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden voor u en uw bedrijf!

Onze voordelen:

Een kleine greep uit de vele voordelen die we bieden:

 

Uitstraling onder architectuur ► Duurzaam
► Energiezuinig, energielabel A ► Concurrerend
Comfortabel ► Onderhoudsvrij
Ruime parkeergelegenheid ► Flexibel indeelbaar

 

De huidige crisis biedt de kans om tegen een lage investering iets moois te kopen. De verwachting is dat na de crisis de prijzen van zowel de materialen als de manuren  zullen stijgen.

Samen met onze partners is er een zeer lage projecthypotheekrente en zijn er zeer gunstige aflossingsvoorwaarden bedongen bij een grote bank. De bruto maandlasten zijn dan ook laag;  €375,-- per unit.

Daarom ons advies; als u wilt investeren in nieuwe bedrijfsruimte, doe het nu!

Wij nodigen u graag uit!

Tijdens een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek en  rondleiding in reeds gebouwde bedrijfsruimte laten we u zelf ervaren wat ons bouwen onderscheidend maakt en wat thuis voelen betekent.

Van harte uitgenodigd!

Team UnitXL

Jan Witteveen