Home Wie zijn wij Contact

Nieuws

28-10-2013 Vertrouwd beleggen met hoog rendement in het Business Plaza Oosterwolde

Unit XL biedt de mogelijkheid om vertrouwd te beleggen in het business Plaza Oosterwolde. Daarvoor wordt deze onderstaande advertentie geplaats in de regionale kranten. Wilt u meer weten over het beleggen in dit gerealiseerde bouwproject? Bel dan Jan Witteveen van Unit-XL voor een vrijblijvende afspraak.

 

16-10-2013 Unit verkocht, nog maar 1 unit beschikbaar van de 13.

Het gaat snel met de verkoop van de units in het business Plaza Oosterwolde.  Er is overeenstemming bereikt met Martin van der Heide van handelsonderneming Macomp voor de koop van unit 5 in gebouw B aan de Hornleger.
Martin doet bouwklussen, computerservice, inbouw van bedrijfswageninrichting en onderhoud aan tuinmachines en quads dus breed georrienteerd.  We wensen Martin natuurlijk heel veel succes in het Business Plaza.
Van de 13 gebouwde units is er dus nog maar 1 unit beschikbaar. Dat is de hoekunit van het plaza gebouw aan het Hornleger. Deze unit heeft extra kozijnen met draaikiepramen en roosters in de lange buitengevel zitten dus ook meer daglichtcomfort. We nodigen geinteresseerden van harte uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen!

 

16-09-2013 Laatste unit aan de Houtwal verkocht!

De laatste unit aan de Houtwal is verkocht en wel aan Hoekstra Motoren uit Oosterwolde. De begane grond zal worden gebruikt als showroom voor occasion Porsches en voor de verdieping als kantoorruimte zijn we op zoek naar een huurder. De Porsche showroom is een welkome aanvulling is het business Plaza en past uitstekend bij de huidige invulling en uitstraling. We feliciteren Hoekstra motoren van harte met de aanschaf van deze bedrijfsruimte op deze prachtige zichtlocatie en wensen hun hier veel succes. De aankomende maanden zal de unit worden afgebouwd tot een ware Porsche plaza. de motorzaak van Hoekstra motoren blijft op de Waardeel gevestigd.

24-02-2013 - Benelux Food Ingredients betrekt pand


De afbouw van unit Houtwal 30 B5 zit in de afrondende fase. Fam van der Meulen werkt vanaf vandaag in het nieuwe kantoor. Ze zijn erg blij met het resultaat en zeer ingenomen met hun nieuwe werkplek met een prachtig uitzicht. De unit is voorzien van uitsluitend ledverlichting, een vergaderruimte met een smart tv waarop computerpresentaties kunnen worden gedraaid een high end audiosysteem. Het plafond bestaat uit zilvergrijze tegels van 120 x 120 cm wat een rustgevend en sjiek plaatje maakt. Met de afbouw van deze unit is het business plaza Oosterwolde weer een visitekaartje rijker.

 

04-02-2013 Nog maar 1 unit fase A beschikbaar.

Kort nadat de cascobouw gereed is gekomen, is nu van het gebouw aan de Houtwal unit nummer 11 verkocht. Dit betekent dat er van Fase 1, het gebouw aan de Houtwal nog maar 1 unit beschikbaar is. Van Fase 2 zijn op dit moment nog 3 geschakelde units beschikbaar met ieder een oppervlakte van 190m2. Voor meer informatie kijkt u op onze site. Team unit-xl.

 

20-1-2013 -  Geen schakelaars  meer maar bewegingssensoren

 

Er is geen enkele schakelaar meer te vinden in de afgebouwde unit van Benelux Food Ingredients. Alle ruimtes zijn voorzien van bewegingssensoren van Esylux die de ledverlichting aan en uit schakelen. Door middel van een afstandsbediening kunnen deze sensoren worden geprogrammeerd of waar nodig aan en uit worden gezet. Ook deze sensoren leveren weer een energiebesparing op evenals de ledverlichting.  Wilt u schakelaars vervangen door energiebesparende bewegingssensoren? Bel of mail gerust voor meer info.

 

15-1-2013 -  Unit voorzien van draadloos,  volledig dimbare warmwitte ledverlichting

 

De unit van Benelux Food Ingredients wordt voorzien van volledig draadloze  dimbare warmwitte ledverlichting. De afgelopen tijd hebben we de diverse merken dimmers en ledlampen vergeleken. De keus is gevallen op  ledlampen van Megamen met een warmwitte kleurtemperatuur  van 2700K. De lampen zijn volledig dimbaar wat tot nu toe wel problemen gaf bij ledverlichting.  Middels 1 afstandbediening kunnen 6 lichtgroepen worden gedimd. Meer weten of interesse in ledverlichting? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak of bezichtiging.

 

7-1-2013 - Jochum Wouda betrekt unit.

 

Jochum Wouda uitvaartverzorging heeft de hoekunit aan de Houtwal 30B7 in gebruik genomen. De verdieping is voorzien van kantoor met pantry. Daarnaast is er een gedenkwinkel ingericht waar klanten in alle rust een gedenkteken kunnen uitzoeken. Op de beganegrond is een sfeervolle ontvangstruimte gemaakt met de trap naar boven. Verder staan de rouwwagens in de behaaglijke opslagruimte.  Een prachtige locatie met uitzicht over het water en de landerijen, aldus Jochum.  In het voorjaar komt er een officiële opening met een open dag voor de inwoners uit de regio. www.yarden.nl

 

15-12-2012afbouw unit Benelux Food ingredients loopt voorspoedig.

De afbouw van de bedrijfsruimte voor benelux Food Ingredients loopt mooi op schema. Timmerlieden, stucadoors, E – en W installateurs zetten hun beste beentje voor om er iets moois van te maken. Zo wordt bv het systeemplafond gemaakt van zilverkleurige tegels van 120 x 120cm. Anders dan anders maar wel heel sjiek. Wilt u komen kijken, dat kan. Bel gerust voor een afspraak.

 

01-12-2012 - Warmtepompen bij Nota en de Haan

 

De nieuwe bedrijfsruimtes binnen het business plaza Oosterwolde  van firma Nota en de Haan aan de Hornleger  worden verwarmd middels warmte pompen . Tijdens de ruwbouw zijn de grond boringen gemaakt van zo’n 70m diep waarin meerdere leidingen lopen om de aardwarmte naar boven te halen.  Het is tevens teven de bedoeling dan de panden worden voorzien van zonnepanelen.

 

01-11-2012 - de Haan is verhuist

 

Installatiebedrijf de Haan heeft de bedrijfsruimte  aan de Hornleger 26 B in gebruik genomen. Met man en macht is er de afgelopen tijd gewerkt om de afbouw te voltooien. De groene binnenwand in de glazen vide trekt de aandacht en geeft het duurzame groene tijdperk aan waarin de Haan opereert. We wensen Henri en Janneke samen met hun werknemers heel veel werkgenot in het nieuwe pand. Voor meer info kijk op www.dehaanoosterwolde.nl

 

20-10-2012 - Unit XL verzorgt de complete afbouw voor Benelux Food Ingredients.

 

Unit Houtwal 30b5 welke verkocht is aan Benelux Food Ingredients  zal door unit XL worden afgebouwd.  Omdat het wat anders mag worden dan anders trekken bezoeken we diverse leveranciers . De unit zal worden voorzien van  draadloos dimbaar warmwitte ledverlichting, een ambient led tv,  een audiosysteem met inbouwluidsprekers op de werk en vergaderplekken. De planning is dat de unit eind januari 2013 wordt betrokken.

 

08-06-2012 Gebouw A  Business Plaza  Oosterwolde gereed. - Het eerste gebouw van Business Plaza Oosterwolde is casco gereed. Deze 300m2 grote moderne bedrijfsruimte’s zijn voorzien van een grote aluminium pui in de voorgevel wat zorgt voor veel daglicht op de begane grond en verdieping. Verder zijn de units voorzien van vloerverwarming, nutsvoorzieningen, twee trapopgangen, extra dakisolatie en het energielabel A certificaat. Aan de achterzijde hebben de units een overheaddeur van 3 x 3 m met een separate mandeur. Op de verdieping zijn twee grote kozijnen geplaatst. Er zijn op dit moment nog 2 units beschikbaar voor huur of koop.

 

27-04-2012 - Gebouw A nadert zijn voltooiing. - Gebouw A van het Business Plaza Oosterwolde begint nu snel een high-tech uitstraling te krijgen. De montage van de aluminium kozijnen is in volle gang. Verder zijn de monteurs van de Haan Installatie uit Appelscha heel erg druk met de montage van de vloerverwarming in de begane grond vloer welke binnenkort zal worden gestort. Gebouw A nadert zijn voltooiing en wordt een visitekaartje om te ondernemen.

22-03-2012 - Start bouw Fase 2. -
Vandaag is er gestart met de bouw van fase 2 van het business plaza Oosterwolde. De heipalen die direct met fase 1 er in zijn geheid worden ontgraven voor het “koppensnellen” waarna de bouw aan eengesloten door zal gaan. De planning is dat voor de bouwvak die op 31 juli begint, fase 2 casco zal worden opgeleverd.

28-02-2012 - Start staalbouw.
Na weken van vorst is op 28 februari is Bolk gestart met de opbouw van de staalconstructie. De contouren van het eerste gebouw worden zichtbaar nu de witte constructie wordt geplaatst. Ook de verdiepingsvloeren worden direct gelegd zodat de indelingen ook duidelijk bekend worden.


8-02-2012 - www.businessplazaoosterwolde online. Vandaag is de site voor het business plaza Oosterwolde online gegaan. Op www.businessplazaoosterwolde.nl is te zien welke bedrijven reeds een bedrijfsruimte hebben gekocht en zich gaan vestigen op deze mooi plek.

31-01-2012 - Vorst legt de bouw tijdelijk stil. Door de strenge vorst die ons land overvalt is de bouw van het business plaza Oosterwolde stil komen te liggen. Firma de Haan uit Appelscha was bezig met de aanleg van de hemelwater afvoer en riolering maar moest hier mee stoppen. Het is onmogelijk om door te werken. Het menggranulaat wat om de bouw heen ligt is verandert in een dikke betonplaat. We zullen geduld moeten hebben, ondertussen wordt er al weer gesproken over een 11 stedentocht...

27-01-2012 - Fundering gereed Fase 1. Door de geweldige inzet van de bouwvakkers van bouwbedrijf J. de Jong is het gelukt om de fundering vandaag te storten van Fase 1. Vanwege de enorme regenval van de afgelopen tijd moest de bouw regelmatig droog worden gepompt. Aankomende week wordt de hemelwaterafvoer en riolering aangelegd door de mensen van installatiebedrijf de Haan uit Appelscha. Als dat klaar is kan de grond weer worden aangevuld en zijn we zogenaamd "uit de grond" !

01-01-2012 - Een XL nieuwjaar toegewenst! Namens het hele team wensen wij een u in alle opzichten een XL 2012 toe. Ook voor (her) huisvesting van uw bedrijf staan we in het nieuwe jaar graag voor u klaar, bel of mail gerust voor uitgebreide informatie en een vrijblijvende kennismaking om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

27-12-2011 - 50% van fase 2 verkocht! Van fase 2 in het Businessplaza Oosterwolde zijn nu 50% van de beschikbare units verkocht. We zijn bijzonder verheugt dat we twee zeer gerenommeerde bedrijven uit Appelscha mogen verwelkomen in het businessPlaza Oosterwolde. Dit zijn Firma Nota keuken- en interieurbouw www.firmanota.nl en Installatiebedrijf de Haan. www.installatiebedrijfdehaanbv.nl

19-12-2011 - Eerste ondernemers van fase 1 bekend De eerste kopers van fase 1 zijn bekend. Bedrijven die zich gaan vestigen in het business Plaza Oosterwolde zijn; Montagna Dóro, een prachtig bedrijf wat zich heeft gespecialiceerd in klassieke Italiaanse auto's en stalling van oldtimers www.montagna.nl . Daarnaast mogen we Jochum Wouda uitvaartzorg verwelkomen. Zoals u leest gerenommeerde bedrijven die kiezen voor het Business Plaza Oosterwolde. Zowel voor fase 1 als 2 zijn we in gesprek met nog een aantal serieuze gegadigden.

08-12-2011 - Reclameframes voorzien van LED De grote reclameframes die bij de bouwplaats van het businessplaza Oosterwolde staan zijn vandaag voorzien van LED schijnwerpers. De 2 stuks 20 Watt LED floodlights, per frame,  met een warme witte kleur vervangen de 2 stuks 300Watt halogeen schijnwerpers ( per frame)  hetgeen een forse energiebesparing oplevert. Duurzaam denken = duurzaam doen, LED's do it!

01-12-2011 - Werk aan fundering begonnen. Nu de heipalen in de grond zitten  zijn de werkzaamheden aan de fundering begonnen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen vanaf nu de werkzaamheden continu door gaan en worden getracht Fase 1 zo spoedig mogelijk wind en water dicht te krijgen.

 

28-11-2011 - Eerste paal geslagen van BusinessPlaza Oosterwolde. Vandaag is de eerste paal geslagen van het business plaza Oosterwolde door Rene Goudberg van Montagna D'Oro. Onder een helder blauwe lucht werd de "feestpaal" vakkundig onder het maaiveld geslagen. Met dank aan heibedrijf Gerbrandy uit Wommels!

28-11-2011 - Zowel Fase 1 als 2 worden geheid. Op maandagmorgen 28 november zal er worden gestart met het heien van zowel Fase 1 als 2 van het business Plaza Oosterwolde. Direct na het heiwerk wordt er begonnen met de fundering.11-11-2011 - Bouwkavel ligt bouwrijp. In een tijdsbestek van 14 dagen is het kavel bouwrijp gemaakt. Mede door het mooie droge weer en inzet van voldoende machines is het bouwrijp maken erg voorspoedig gegaan.  Klik op het filmpje om een indruk te krijgen01-11-2011 - Start grondwerk en bouwrijp maken. Op 1 november zijn we gestart met het bouwrijp maken van het business plaza Oosterwolde. Met mensen en machines van Gebr Kok uit Bakkeveen gaan we aan de slag!


27-10-2011
- Fase 1: 70% verkocht. Het gaat goed met de verkoop van fase1 van het business Plaza Oosterwolde. Het plan wordt zeer positief ontvangen en verscheidene ondernemers melden zich voor informatie wat resulteert in een snelle verkoop van 70% van de beschikbaar units in fase 1. Ook voor fase 2 melden zich de eerste kopers.

 

 

-

Volg ons op:
- Twitter
- Facebook